Tuesday, April 5, 2011

Materiella ägodelar är viktiga för lycka

Sportlovet var en jättebra tid för många studenter på Universitet av Michigan. Det var fylld av nya minnen. Det är sant för de människor som åkte till Sverige. De såg många nya saker som var mycket intressant. Det är tyvärr att några minnen ska gå förlorade I havet av tid. Ev av bästa sätten för människor att bevara deras resan är med sakerna de tåg hem med dem. Det är inte bara eleverna som åkte till Sverige som köpte intressanta saker att ska finna för evigt. Vi ska titta på någon av de mest fantastika souvenirer från detta års sportlov.

Från Sverige med Kärlek

Handlar i Sverige var en ny erfarenhet. Studenter på resan var ivrig för ta I ny kulturen. Collin gjorde ju det och gick till en affär som heter H&M.

Han kopte en l ljus blå halsduk. Det är fin bomull. Han var så glad om halsduken att han kopte inte mycket annat. Britta handlade mycket dock. Hon började med en blå jaka som hon ska bära hela vår. Britta köpte en liten frukt skål också. Medan några kulturell förvirring köpte hon en marockansk lampa. ”Det är kul,” sade hon om lampan. Man kunde undra hur Britta tåg alla ny saker runt. Hon hade inte problem med det eftersom hon köpte en ryggsäck. Det är blå Det är en svensk typ och är inte i USA. Det kom från Fjällräven.

Alla vet Britta och Nick är bra vänner men Nick köpte andra saker. Han köpte tre svensk böcker. “Jag är jättehungrig för kunskap,” förklarade han. En bok är Svenska sagor och är jätterolig. En andra är om vampyr.

Hem, Ljuva Hem

De studenter som åkte inte till Sverige hade ett bra sportlov också. Många åkte till andra platser i USA eller bara åkte hem för en lugn tid. Alex åkte till Yale, Colorado till exempel. Han åkte skidor och såg en konsert också. “Jag älskade den där,” sade han om resan. De köpte några roliga saker också. Alex köpte en par grön plast solglasögon. Han fick en snapsglas också. Det är liten men betyder så mycket för honom.

Caroline är en av studenter att åkte hem. Hon bor på västra sidan av Michigan. Hon avslappnad för det mesta men shoppade lite också. Hon köpte ett par Manchester byxor. De är av en stoniga grå färg.

No comments:

Post a Comment