Wednesday, September 22, 2010

Tyler

Hej! Jag heter Tyler och jag är tjugotre år. Jag är lite äldre än alla mina klasskamrater eftersom jag har bytt skolor många gånger. Den här är min femte år på universitet och jag har gått på fyra olika skolor. Tidigt på min universitets karriär hade jag inte någon aning vad jag ville göra på universitet, så jag gick till lägre skolor tills jag hittade vad jag ville göra. För två år sedan beslutade jag att jag var bättre på engelska än någonting annat så jag blev en engelsk major (huvudämne) och nu slutar jag min utbildning på Universitet av Michigan år. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra när jag forskar, men jag en huvudämne vilket jag är bra på.

Jag trivs att läsa många böcker, så det gör bra med min huvudämne. Jag skulle mycket vilja läsa några svenska böcker, men jag vet inte vilka böcker är bra. Den enda svenska författare populär i Amerika är Stieg Larsson, och jag vet inte om jag skulle gilla hans böcker. Mycket av min tid är spenderad med att läs för min skolan läxa, eller skriv många uppsatser, men jag skulle vilja göra många andra saker istället. Jag har spelat gitarren fem eller sex år nu, och jag var även i ett band i gymnasiet (vi var ett metall band, och inte alls bra!), så jag gillar att spela min gitarr närhelst jag kan. Utöver att spela gitarr, gillar jag också mycket att spela tv spel. Jag är mycket intresserade i datorer och jag bygger mina egen dator så de är mycket bra datorer för tv spel. Jag spelar också Xbox med mina rumkamrater.

Jag har en flickvän som jag har varit ihop med tre år nu. Vi bor tillsammans i en lägenhet med hennes syster och hennes pojkvän. Vi har också två hundar, båda är mopsar. Det har varit svårt att går till skolan och arbeta med hö två valpar, men det har varit värt det eftersom vi älskar hundar.

Jag är intresserade att lära mig svenska eftersom några av mina kamrater tog klassen och berätta de mig om språket. De sade att det var ett mycket roligt språk att lära, så jag tog också klassen. Jag har hittat att svenska är okomplicerad och roligt att lära och jag hittar Sverige att vara en mycket intressant plats.

Jag ser fram emot att höra från er!

Tyler

Här är mig och min flickvän

Här är min hund Bacon

Här är liten valpen Bing
Här är en komisk fotografi med mig som Edward Cullen från Twilight för en fest!

3 comments:

 1. Awe, pugs are soo cute!
  My friends just got a pug puppy and I just love the sounds that they make :)

  Why did you decide on getting pugs?

  /Christina Chis

  ReplyDelete
 2. Well it was mostly my girlfriend's decision - she wanted a dog and loved pugs, and I happen to think they are adorable as well so that's what we got!

  I'm guessing her sister got one as well because that's what little sisters do, haha.

  ReplyDelete
 3. Oh! You should read Stieg Larsson! I haven't read any of his books, but I've seen the movies they made based on the books and they are awsome! :) I love that your dogs name is Bacon! :P

  ReplyDelete