Sunday, December 5, 2010

Wisconsin and Thanksgiving

Två veckor sedan spelade Michigan emot Wisconsin. Min vänner från Wisconsin kom till Ann Arbor för helgen. Vi gick ut till födelsdag fest och dansade. Helgen var riktigt kul utom Michigan förlust fotbollsmatchen.

örra torsdag var Thanksgiving och vi hade två dagar ledigt från skolan. Jag gick till min mosters hem med min mamma, syster, och bror. Vi åt massor av kalkon, potatis och majs. Det var verkligen bra. På fredag gick till köpcentret med min mamma eftersom det är den storsta handla dagen på året. Allt är till försäljning och butiker öppna upp tre eller fyra på morgonen. Detta händer varje dag efter Thanksgiving och heter Svart Fredag. Jag alskär den dagen.

Detta år fyller jag tjugo på svart fredag. Så köpt min mamma mig födelsdag presenter. Jag får högklackade skor, en kjol, många skjortor och jeans. Jag såg min vanner också den dagen.

Nu när det är december final är på gång vilket betyder massor av stress och lite sömn. Vi har åtminstone vår nästa semester break att se fram emot.

1 comment:

  1. Låter som att du har haft det super! :)
    Jag hade också velat äta lite thanksgiving mat, men varken sweet potatoes (Sötpotatis på svenska) eller majs är särskilt populärt här... buhu.

    Vår motsvarighet till Black Friday sales är "mellandags-rean" precis efter jul. Fast, det är inte alls lika galet (Tror jag), även om man kan se folk slåss över kläder på H&M och en massa annat konstigt... :P

    Lycka till med slutproven! Skulle inte du eller någon annan i klassen kunna berätta lite hur det funkar med finals?

    ReplyDelete