Sunday, November 28, 2010

Michigan Greek LifeHej alla,
Alex och jag vill prata med er om greek life. Vi har fraternities (för män) och sororities (för kvinnor). Ordet 'fraternity' kommer från det latinska ordet bror och de började bildas i gamla Romerska och Grekland. Greek life existerar på många högskolor i USA. 23% av elever i Michigan är inblanadade. Det finns tre typer av fraternities- sociala, professionell, och hedersuppdrag också men när du ser greek life på TV och i filmer de är normalt om sociala fraternities.
Vi är i ΠKA. Det heter Pike och det är en socialla fraternity. Vi har många kompisar i Pike vem är i professionell fraternities också men de är inte i andra socialla fraternities.
Varje helg har vi 'mixers' (stora fester) med en sorority och under hösten vi preparty innan fotballsmatcher. Preparty är jättekul. Vi vaknar väldigt tidigt på morgonen och gå till the sorority att vakna flickorna. Efter gå vi tillbaka till frat huset och har en fest från 8 på morgonen till spelet. Fotballsmatcher börjar klockan tolv eller klockan fyra.
Förra helgen hade vi en mixer med Alpa Chi Omega (en sorority) och den tema var Party in the USA! Alla barr rött, vitt, och blått.

Vi har många mixers men vi gör många andra saker i Michigan gemenskap. Varje år Pike donerar mer an 100,000 dollar till lokala välgörenhetsorganisationer, vi spelar många intramural sporter, och vi arbetar med många klubbar och gruppar på campus.

1 comment:

  1. Som är Andrew och jag på "Party in the USA" fest i mitten bilden.

    ReplyDelete